Okresní přebory družstev mládeže ovládla Bystřice

05.01.2015 21:37

V neděli 4. ledna 2015  se na šesti stolech hulínské herny konaly okresní přebory družstev mládeže - tříčlená družstva dorostenců a žáků.
Turnaje žáků se zúčastnilo 6 družstev, dva týmy byly z Bystřice pod Hostýnem, dva z Holešova a po jednom z Kroměříže a domácího Hulína. Týmy se potkaly ve vzájemné tabulce, kdy si týmy zahrály každý s každým. Po dramatickém průběhu posledního zápasu si vítězství vybojoval tým Bystřice pod Hostýnem A a tím se nominoval na krajské přebory žáků ve složení Bareš David, Pospíšil Pavel a Ťažký Patrik. Druhé místo obsadilo družstvo Kroměříže ve složení Červinka Lukáš, Svak Adam, Bureš Miroslav.  Na třetím místě skončilo družstvo Holešova A v sestavě Stoklásek David, Ondráček Pavel, Chmelař Jakub, Chvátal Petr. Čtvrté skončilo bystřické béčko, páté holešovské béčko a šesté hulínské áčko.
Do turnaje dorostenců se registrovalo jen družstvo Bystřice pod Hostýnem a Kroměříže. V jediném utkání se v dramatické koncovce nakonec radovalo družstvo Bystřice pod Hostýnem A, které si vybojovalo také postup do krajského kola. Vítězný tým hrál ve složení Bareš David, Zajíc Patrik, Pospíšil Adam. Kroměříž pak hrál ve složení Čada Hynek, Konečný Vojtěch, Červinka Lukáš.
Věříme, že do budoucích sezón bude mládeže více a více a přejeme Bystřici hodně úspěchů na krajských kolech.

výsledky přebory družstev.pdf

Radek Mikulík