Bystřice a Kroměříž z okresu nejúspěšnější na prvním KRBTM

28.09.2014 14:45

27. září 2014 proběhl ve Slavičíně první krajský bodovací turnaj mládeže sezony 2014/2015. Z okresu byly tradičně nejúspěšnější hráči z Bystřice pod Hostýnem, kteří nejednou stanuli i na stupních vítězů. Největšího úspěchu dosáhli v kategorii starších žáků, kde David Bareš získal absolutní prvenství. Na druhém až šestém místě skončili žáci z KST Zlín. Hezké dvanácté místo získal David Stoklásek z Holešova a hned za ním se umístil Lukáš Červinka ze Slavie Kroměříž. Další čtyři hráči z Bystřice pod Hostýnem se umístili na osmnáctém až dvacátém čtvrtém místě. V kategorii byli započítáni i dva hráči z Kroměříže. Ve starších žácích bylo celkem 48 hráčů, z našeho okresu tedy devět.

V kategorii dorostenců bylo celkem 60 hráčů. Skvělé třetí místo získal Jan Urbiš z Bystřice pod Hostýnem, šestý byl David Bareš a šestnáctý Michal Zajíc, všichni z Bystřice pod Hostýnem. V této kategorii byli započítáni všichni účastníci z okresu (osm z Bystřice, čtyři z Kroměříže a jeden z Holešova).

Do kategorie mladších žáků se z našeho okresu vešlo šest hráčů. Tři z Kroměříže a tři z Bystřice. Nejlepší z okresu, celkově osmý byl Lukáš Červinka z Kroměříže, hned za ním na devátém a desátém místě skončili Patrik Ťažký a Pavel Pospíšil - oba z Bystřice. Do kategorie nejmladších žáků se vešel pouze jeden okresní zástupce, a to Tomáš Zuzaňák z Kroměříže.

Celkem bylo na turnaji 74 účastníků, 60 hráčů a 14 hráček.