Dlouhodobé soutěže 2015/2016 začaly

04.10.2015 21:01

O tomto víkendu začala první dlouhodobá okresní soutěž - OPI. Druhá dlouhodobá okresní soutěž - OPII začne až za týden a okresní žákovská liga začne až za čtrnáct dní. Letošní úvod byl trochu zvláštní, když družstva v OPII ukázala mnohem větší disciplínu, než družstva v OPI. Zkrátka soupisky všech družstev v OPII byly zadány s dostatečným předstihem, zatímco několik soupisek v OPI chybělo ještě těsně před prvním kolem. Jedna chybí dokonce i teď, tedy ve chvíli, kdy máme po prvním kole...

Pojďme ale k výsledkům - soutěž totiž letos má hned čtyři nováčky, a to díky reorganizaci krajských soutěží. V prvním kole všichni nováčci svorně celkem jednoznačně prohráli.17:1 Morkovice B, 14:4 Kroměříž C a Kostelec u Holešova A a "nejtěsněji" 13:5 Hulín D.  Vítězství si připsala družstva Roštína, Bystřice pod Hostýnem C, Količína, Hulína C, Kroměříže B a Holešova D. K nováčkům se prohrou přidala družstva Lubné a Holešova C.

Věřme, že se provotní problémy dořeší a příští víkend již proběhne vše zcela správně. Vždyť to začne již i pořádnější soutěž OPII.

Odkaz na výsledky