Všechny tři okresní dlouhodobé soutěže v plném proudu

18.10.2015 21:51

O uplynulém víkendu probíhaly již všechny okresní dlouhodobé soutěže.

Okresní přebor I. třídy přinesl již třetí kolo. Ukázalo se, že boje o postup, účast v horní šestce či o udržení budou velmi tuhé. Bez ztráty bodu jsou už jen dva celky, a to Slavia Kroměříž B a Holešov D. Tři prohry mají na svém kontě také pouze dva celky - Hulín D a Morkovice B, což jsou letošní nováčci. Další dva nováčci - Kostelec u Holešova a Kroměříž C jsou v tabulce jen těsně před nimi - mají na kontě dvě prohry a jednu remízu.  

Okresní přebor II. třídy přinesl druhé kolo. Plný počet bodů má pouze Osíčko, které do této soutěže sestoupilo, a Morkovice C. Bez bodu jsou zatím celky Holešova F a Kostelce u Holešova B. Střed tabulky s jednou výhrou a jednou prohrou drží Holešov E a Bystřice pod Hostýnem D.

Okresní žákovská liga začala prvním kolem a přinesla dvě velice vyrovnaná utkání. Holešovské áčko porazilo Bystřici pod Hostýnem těsně 6:4, holešovské béčko porazilo také těsně Slavii Kroměříž 6:4. Jednoznačně zvítězil celek Kostelce u Holešova nad Hulínem 8:2.

Je dobře, že i přes oslabení okresu postupem tří družstev do krajských soutěží a odchodem některých hráčů, se stále hrají všechny tři okresní dlouhodobé soutěže.